Tuesday, 20 December 2011

Shilaker


Err k , arini akuu bagunn pagi , thenn off fonn andd charge , mmm , lame jugak laa off , akuu teruss on9 andd bukakk  blogg kesayagann nie , okee , lpss pade tuu , kakakk akuu pggl akuu
* err , adahh nie tefonn, - errrr, k debarr *
thenn akuu tegokk adee ****** in call , sebelummm akuu jwp call tuu , mmg akuu rase smthgg :(
emm , die tanyee dlm mood BENGANG* nape off fonn , andd akuu jwp , charge , knp? die ckp , knp sy call x agkat , knp msgg x eply , akuu jwp , xde kdid, pstuu die ckp , dahh x reti nk agkat eaa? awk tau takk brp bnykk sy msgg awkk - teruss akuu on fonee , aq jwp , takdee ponn , dy ponn , ckp dahh tade takpe aa andd blablablablaa *touchgg rabokk akuu -,-
K , aku tau die marahh gila babehh , tapi mmg wajar die mrhh sbb aq x agkat call dy , x eply msgg die but akuu takde kdid * errrr , mmg aq mlss nakk ec topupp , pluss hujann , camane nkk kuaa en
SUMPAH akuu terasee gile die ckp mcm tuu , akuu takk pernaa nakk ckp kt die mcm die ckp kt akuu , kalauu akuuuu takk memekak kan telinge akuu , dahh lame die kene smashh dgn akuu
tapii akuu takk sampai hati kott nak buadd mcm tuu :( * akuu xsmpi hati -heheeeee
  emmmmmmmmmmmmmmm , ily
haa ! if awakk bace niee , andd ade rase takk puas hati dgn ape yangg sy tuliss ,
im sorry andd * just sayingg 
andd kalauu abg akk die orr sesapee y bacee ,
maybe im not the bestt forr himm , kalauu nakk benci orr apee , ituu hakk awakk ,
kalauu takk suke sayee , nasihat lahh kt diee
dahh lahh , kt luar sane ramai lg pompuann y baikk kt luar sane y baik dari ADAH, bunga bukan sekuntumm ,  
K, sayee takk kesahh , i am who i am ,
kbai -,-
_______________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_______________________________________________________________________________________________

   

No comments:

Post a Comment