Friday, 3 February 2012

HARAM !

lame tak hapdet , mcm rindu je, hewhew -..- 
actually aku rindu gila dekat boyfiee akuu, ylaa pindahh skolahh jee laa, hewhew, lepass pade dy pindahh sumbat berabok-rabok akuu -,- ade satuu hari tu, tyme rehat, akuu dduk dgn geng aku dekat pondokk depan class, tetibe laluu sorang mamat y mmg sebijik gila dgn boyfiee akuu, hewhew ! senyap kejappp tyme tuu, akuu mmg ramai jumpa muka sebijik dia, tapi aku buad bodo, takkan nak perg tegurr, maluu takk saje salah orgg :) kat skolahh akuu bukan jenis suke layann laki, sbb aku tahuu sume laki bodobodo, *HAHA* blablabla
sampai lah satu malam ni, dia call aku guna public dekat skola dy, first call okay jee, hari yg ke brp aku takk ingt, dia call, dy cakap ade org cite kat die yangg aku pernahh bagi numb dekat mamat psycho tuu *k bengang* mamat tu cite aku cakap mcm ni * k lahh, nak out apeape hal txt lahh kt numb ni 013-9------* okayy kena tuduh lagi, thenn mamat tu cite lagi yangg aku pernahh couple degan budak INDERAPURA mmbe dy, *k aq rase nak bunuh die* alahai, macam mane aku pernah couple , aku pon takk kenal die sape, tak pernah pon aku kenal budak inderapura, mamat tuu pon aku takk knl, bavi sial celaka * kmaroh-maroh* boyfiee akuu sikit pon tak caye dekat aku, die lebih caye dekat mamat haram tu -,- kawan aku cite, dekat skola tuu, mmg ramai kenal akuu, *k aku tak pernah knl mung* kawan aku cite lagi, boyfiee akuu tampal pict aku dekat depan locker die, satuu malamm tuu, mmbe satu bilik dgn die, mmt haram tuu, tegok pict aku tu, then tnye , - ni bukan adah quantan ke-? kawan aku on ckp laa yee, np? mu knl ke? mamat haram tu ckp knl sgt, dy cite blake kt kawan aku dgn boy akuu, die  cite bnde y aq tulis kt atas tuu, aku pon takk faham nape dy cakap bnde yang tak betol ni, sedihh gila kena tuduh, kawan aku ckp kt boy aq * wey adah curangg cari lain lahh * -k akuu sedihh dga bnde ni :/ kawan aq pon ade cite, kt skola tu ramai budak comel, die cite bnde yg aku tak suka, 
AKU DAH MALAS NAK CAKAP, 2012, cepat lahh belaluuu, :(



___________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
___________________________________________________________________________________________________________




Friday, 20 January 2012

Motif Band - Tuhan Jagakan Dia













hellooooo satuu malaysiaa =)

HAHA, dahh nakk habiss bulan satu kn,kn ? hmmmmmm =( semalam hari JUMAAT, yess, hujann di pagi jumaat, lebat gilaa babehh, kebetulann aku bawakk henset g skola -,- *gegar* tengahh-tengahh akuu belajar dlm class, tht means aku dapat txt dr seseorangg, HAHA, dia cakap dia takk perg sekolaaa, hujan kan :/  tapiiii tanpe akuu sedarr die datangg jugakk sekolahh, die cakapp die dtg tapi balek semule sbb kena hujann, die basahh kuyup, sian die :( tapii die dtgg jugak sekolahh maklom ahh nakk pulangg kan buku text sekolahh, sbb die nak pndah SMV rompin, hukhuk :/ die text akuu, die ckp die dtg balek skolahh sbb taknakk aku sedihh, die sggup dtgg balekk wluponn dlm basah kott tyme tuu, gillaaa, sian diee, kayy aku hargai ape yang die buad untukk akuuu :)akuu sayang die gilaa babehh, 
akuu harapp TUHAN jaga die kat saneeee :) 

Wednesday, 28 December 2011

''PUISI'' KENTUT:

''Oh.. KENTUT....
Suaramu halus & Lembut,
Seperti Suara Burung perkutut,
... ... ... bila di tahan bikin sakit perut,
bila dilepaskn bikin ribut,
Bila tercium bikin muka mengkerut..

''Oh.. KENTUT..
Engkau bersemayam dalam perut,
arumamubak bangkai siput..
Engkaulh angin ribut,
kalau berbunyi pruuuuuutt.. prut pruuut,,
tapi bila tak tau nada,
berbunyi tnpa ada simphoni..
preketeek, preett tret..
tiuutt.. DUUUUUTTTT...

EH NAPA SENYUM2,,
U KENTUT YA,,?? huuuuufffftttL ^_______^


___________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
___________________________________________________________________________________________________________

Hallooooo, harini sayee aku introduce kekawan akuu yg baik tak baik :DD ahha -___-

taddaaaaa 
Let me introdue *on the floor* haha ,
haaa , ni name die azrin adriana anak pok lohh , haha * k gurauu . . hahahahahhahah * biol , ketuk kepala * emm, sorg ni kacip aq yg ter kacip , ahha , aq mmg syg die lahhhh :D









Haaa! ni pasagan kembar ezza shuhaila andd ezza shuhaili (: ezza shuhaili *elly* ezza shuhaila *ella* ahha.
ella classmate akuu , semue bnde psl bnde2 kite due kongsi, die comel <3 die nakal die baik :)
ahha, 
elly yg pakai jam merahh tuu K , die cute :)












 Haaa! ni nabilah izzati :) die classmate akuu tahun ni dann tahun depan 2012 :) die ni bijakk jgk, bnyk tlg akuu dlm class :) apeape prob or apeape aku kgsi dgn die ni , k die baik :)









 Haaa, nie amoi ni, hehe , tadela , ni anissa :) otak die gegile , seronokk aq kwn dgn die , cmpur dgn y lain beronok-ronok lahh, hahaha . die comel :)















 Ni nuha nabilahh . die bijakk math , die kecheketot :D






















___________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
___________________________________________________________________________________________________________



Saturday, 24 December 2011

Hafiz - Untuk Kamu (Ombak Rindu OST)


                                                      
Raut wajahh...mendamaikann...
Dan sesuci...selembut hatimuu..
Sinar mataa..mempersona..
Bagai gugur..seluruh jantungku..

Akuu ingin engkau tahu..
Cinta akuu..satuu..
Terciptaa buat dirimu..
Hanyaa..untuk kamu..

Aku ingin engkau tahuu..
Cinta akuu..satuu..
Tercipta buat dirimuu..
Hanyaa..untuk kamuu..





___________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
___________________________________________________________________________________________________________

Friday, 23 December 2011

Najwa Latif

Jum dengar ceritaa yg entahh betol entahh takk :)

Suatu hari Najwa Latif berpindah ke sekolah baru....

Cikgu: selamat berkenalan....
Najwa: kita Berkenalan hanya dalam laman muka buku.... 
Cikgu: sat gi cikgu hantar kau dekat guru besar baru tau...
Najwa: Kau hantar pesan dan suruh aku terima kamu ooohh uwouwouwo
Cikgu: cikgu sakit hati dah ni =="
Najwa: hati ku rasa sesuatu
Cikgu : sebelom kamu balik, datang jumpa saya kat office..
Najwa : Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Cikgu: atau kamu nak saya hantar kamu dekat guru besar?
Najwa: Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
Cikgu: cikgu rasa kamu ni dah tak betol..
Najwa: Oh oh benarkah rasa itu...
Cikgu : ingat taw.. sebelum balik nanti kamu datang office jumpa saya!!
Najwa : bagaimana harus bersua...ku rasa gementar tapi bahagia
Cikgu : memang kalau dah ade peluang nak rotan je kamu ni...
Najwa : perlukah kita cari peluang pertama..
Cikgu : saya dah agak hang ni bermasalah..
Latif : walaupun kita tak pernah berjumpaa..... ooohh uwouwouwo\
Cikgu: otak saya dah sarat dengan macam2 masalah.. Kamu ni buat...
Najwa: Banyak persoalan yang berada di minda
Pelajar lain menyampuk: cikgu ni banyak tanya la...
Najwa : Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Cikgu disiplin : cikgu jom pegi lunch dengan saya kejap lagi
Cikgu: Argh, tak nak, nak settle kes najwa ni
Najwa : Otak kata jangan hati pula kata ya
cikgu: tak menentu saya di buatnya..
Najwa : Hidup tak menentu adakah ini cinta......
Cikgu : konfius!!!
Najwa : banyak soalan banyak juga jawapannya
Pelajar lain : kalau ikut hati,cikgu kami memang nak bunuh hang ni adoiii
Najwa : kata hati dan rasa tak dibiar saja..
Cikgu Disiplin : masuk bilik saya nak jalankan operasi merotan ni...
Najwa : setiap yg berlaku ada kebaikannya,harus pejam mata dan cuba apa saja...
Cikgu Disiplin : kamu pandang muka saya..
Najwa : Pabila kau renung tajam tajam mata aku
Cikgu Disiplin : cikgu, kau rasa kita nak report kat encik latif ke..
Cikgu : aku rasa...
Najwa : Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu
Cikgu : Najwa! Ape semuanya ni?
Najwa : Oh oh ini cinta remajaku..
Cikgu : cinta? Dengar baik2 kata-kata cikgu ni...
Najwa : Dan pabila kau katakan kau suka aku... ^^,
Cikgu Disiplin : sudah., Diam!!
Najwa : Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju...
Cikgu Disiplin : Cikgu! cinta apa yang dia merepek ni?
Cikgu : Oh oh itulah cinta yang satu XP
Cikgu Disiplin , Cikgu , Najwa : Cinta di muka bukuu...♥ ♥


hahaha. bodohh takk bodohh. 









_____________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_____________________________________________________________________________________________________________



Wednesday, 21 December 2011

RINDUU :(


                                                       Muka laparr nie . hahahahahaha >.<

                                                            K , akuu tenga berangan -,-
                                                    
                                                                     sayangg diee :)

                    azrinn ! takkpayahh nakk jd model , PMR/SPM dluu . bhahahaha * k gurauu :S
Ni orangg yg sayangg sayee * K perasann -,- 
Heyy ! kalauu korangg bacee , i want u to know that IMISSYOUU gila babehh , meloveyouuu <3





_____________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_____________________________________________________________________________________________________________



Tuesday, 20 December 2011

Shilaker


Err k , arini akuu bagunn pagi , thenn off fonn andd charge , mmm , lame jugak laa off , akuu teruss on9 andd bukakk  blogg kesayagann nie , okee , lpss pade tuu , kakakk akuu pggl akuu
* err , adahh nie tefonn, - errrr, k debarr *
thenn akuu tegokk adee ****** in call , sebelummm akuu jwp call tuu , mmg akuu rase smthgg :(
emm , die tanyee dlm mood BENGANG* nape off fonn , andd akuu jwp , charge , knp? die ckp , knp sy call x agkat , knp msgg x eply , akuu jwp , xde kdid, pstuu die ckp , dahh x reti nk agkat eaa? awk tau takk brp bnykk sy msgg awkk - teruss akuu on fonee , aq jwp , takdee ponn , dy ponn , ckp dahh tade takpe aa andd blablablablaa *touchgg rabokk akuu -,-
K , aku tau die marahh gila babehh , tapi mmg wajar die mrhh sbb aq x agkat call dy , x eply msgg die but akuu takde kdid * errrr , mmg aq mlss nakk ec topupp , pluss hujann , camane nkk kuaa en
SUMPAH akuu terasee gile die ckp mcm tuu , akuu takk pernaa nakk ckp kt die mcm die ckp kt akuu , kalauu akuuuu takk memekak kan telinge akuu , dahh lame die kene smashh dgn akuu
tapii akuu takk sampai hati kott nak buadd mcm tuu :( * akuu xsmpi hati -heheeeee
  emmmmmmmmmmmmmmm , ily
haa ! if awakk bace niee , andd ade rase takk puas hati dgn ape yangg sy tuliss ,
im sorry andd * just sayingg 
andd kalauu abg akk die orr sesapee y bacee ,
maybe im not the bestt forr himm , kalauu nakk benci orr apee , ituu hakk awakk ,
kalauu takk suke sayee , nasihat lahh kt diee
dahh lahh , kt luar sane ramai lg pompuann y baikk kt luar sane y baik dari ADAH, bunga bukan sekuntumm ,  
K, sayee takk kesahh , i am who i am ,
kbai -,-
_______________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_______________________________________________________________________________________________

   

............

sape ade bf ? agkat KAKI sekarangg :D HAHA , 
K , semue kauu agkat :O * k ngarot .
saye ade sorangg bf name diee BOTAK haha , halusss gituu, kau ade? HAHA * k gurauu
die ni mengade sesangat , haha , NGADE-NGADE ponn sape pnye? bhahaha * errr . biol kejapp *ketukkepale* 
K , akuu ponn takk tahuu aku nak ckp apee sbnanyee , hahahaa ! 
HAHAHAHHAHAHAAA ! * joker aku dahh dtg
Knp dgn akuu mlm nie? hahahaa , takpelaa , KBAI :DD















_______________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_______________________________________________________________________________________________