Monday, 19 December 2011

Batu Api

Errrrrrrrrrrrrr -,- dahh abis tuliss , esk smbg ! Kbolokk =,=
citee dahh lame baruu nakk posttt :O ekk?lantakk lerr

Dalam class akuu ade 6orangg kawan . K tuu ponn aku nak ckp -,-
Nakk tauu name? xnak ekk. okee , akuu nak btauu ["/]
Anyssa , nabila andd shatirahh bertiga .
akuu, ella andd nuhaa bertiga . . 6 lahh kan? err, oke
dalamm class kite satuu gengg mmg jenis selamberrrrrrrrrr
takk takott apeee , 
bolee cakap class 2amanah tuu kitorangg punyee
bhahahahahhahahaha ! err, k biol kejapp =='
kite kawann lame jugakk , tapiii lps lameeeeeeeeeee kawann, ade lahh yangg macamm koyaasss OTAI . . . kalauu ikott kan die , die jelahhh yangg betol , sume nak ikott kepale merengg die tuhh . . sebabb die lahh akuu dgn kawan aku sndr gadohhhhh, takk bertegur sapeee , sebabb ade BATU API dalamm persahabatan tuu . * errr , mcm poyoo , tapi takpee
first mmg kwn aku tuu adee bndee yg buad die renggangg gn akuu ,but tambahh dgn batu api tuu , , , akuu dgn kawan aku tuu makin ,
jarakk , jauhh , rengangg , jarakk , jauhh * ahakss , akuu senget
sbb batu api tuu , takk suke aku kawan dgn kawan aku tu * errr, k aku bg gelaran kawan aku tuu , mimi (hahaha)
k , smbg balekk , batu api tuu punye lahh pandai putarrr belit crite , dy tuduhh akuu , kutukk mimi tuu , ckp  bkn2 , damnn :O weyy ! wtf -,- okeyy , crite mcm ni , batu api tuu , gado dgn ella , thenn satuu arii , akuu dgn ella wallingg , ckp lhaa weyy! batu api tuu , blablablablaa ! aku pon blablablabla , , thenn lps pade tuu , batu api tuu , post dekat wall mimi , , weyy ! ade org tuu , blablablablaaa 
pstu ,blablablablablaaaa, ! aku mls nk crite pnjg ,
lps tuu , esk dkt sekolahh lps rehat , mimi , tepuk bahu akuu , die ckp  " woi , mu kutuk mnde psl aku dlm fb "
aku pon ckpp, kutukk mnde ? manade , dy smbg " dahh bkp *batuapi* ckp muu adee ckp aku koyass comel lahh ,
akuu tinggi kn sore akuu " woi , mse ble aku kutuk ckp mu koya comel , pdhal batuapi tuu y ckp akuu ` biasee aa , org putih , comel , blablablaa ' lpss tuu , batu api tuu die tarik mimi suruhh jgn ckp psl bnde nie , aduiiiiii ! cuak muke batu api tuu , adeii , kesian , takot kantoi ye kakk? bhahahahha
blablablaaaaa , akuu tnjk ape y batu api tu ckp dlm fb , mulelahh batu api , buadd muke innocent , sengehh2 busukk dkt akuu , ella n nuha , , , dy buadd bajek lg die ckp " dahh mu xpuas ati bnde gn aku" akuu ponn ckp " ble mse aq x puas ati , sape x puas ati dgn spe" die pulakkkk , wt gongg " dahh mu nak settle cane " aq ckp , dahh ni bkn settle nmenye ? aduhh, bodo laaaaaaa .
akuu dahh malass nak cite pasal minahh merengg tuuu ,
kbai -,-

_______________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
_______________________________________________________________________________________________

No comments:

Post a Comment