Friday, 3 February 2012

HARAM !

lame tak hapdet , mcm rindu je, hewhew -..- 
actually aku rindu gila dekat boyfiee akuu, ylaa pindahh skolahh jee laa, hewhew, lepass pade dy pindahh sumbat berabok-rabok akuu -,- ade satuu hari tu, tyme rehat, akuu dduk dgn geng aku dekat pondokk depan class, tetibe laluu sorang mamat y mmg sebijik gila dgn boyfiee akuu, hewhew ! senyap kejappp tyme tuu, akuu mmg ramai jumpa muka sebijik dia, tapi aku buad bodo, takkan nak perg tegurr, maluu takk saje salah orgg :) kat skolahh akuu bukan jenis suke layann laki, sbb aku tahuu sume laki bodobodo, *HAHA* blablabla
sampai lah satu malam ni, dia call aku guna public dekat skola dy, first call okay jee, hari yg ke brp aku takk ingt, dia call, dy cakap ade org cite kat die yangg aku pernahh bagi numb dekat mamat psycho tuu *k bengang* mamat tu cite aku cakap mcm ni * k lahh, nak out apeape hal txt lahh kt numb ni 013-9------* okayy kena tuduh lagi, thenn mamat tu cite lagi yangg aku pernahh couple degan budak INDERAPURA mmbe dy, *k aq rase nak bunuh die* alahai, macam mane aku pernah couple , aku pon takk kenal die sape, tak pernah pon aku kenal budak inderapura, mamat tuu pon aku takk knl, bavi sial celaka * kmaroh-maroh* boyfiee akuu sikit pon tak caye dekat aku, die lebih caye dekat mamat haram tu -,- kawan aku cite, dekat skola tuu, mmg ramai kenal akuu, *k aku tak pernah knl mung* kawan aku cite lagi, boyfiee akuu tampal pict aku dekat depan locker die, satuu malamm tuu, mmbe satu bilik dgn die, mmt haram tuu, tegok pict aku tu, then tnye , - ni bukan adah quantan ke-? kawan aku on ckp laa yee, np? mu knl ke? mamat haram tu ckp knl sgt, dy cite blake kt kawan aku dgn boy akuu, die  cite bnde y aq tulis kt atas tuu, aku pon takk faham nape dy cakap bnde yang tak betol ni, sedihh gila kena tuduh, kawan aku ckp kt boy aq * wey adah curangg cari lain lahh * -k akuu sedihh dga bnde ni :/ kawan aq pon ade cite, kt skola tu ramai budak comel, die cite bnde yg aku tak suka, 
AKU DAH MALAS NAK CAKAP, 2012, cepat lahh belaluuu, :(



___________________________________________________________________________________________________________                                                                         * geleng kepala *
___________________________________________________________________________________________________________




No comments:

Post a Comment